Livestream talk-show op Offshore Energy in Amsterdam

‘Community Square’ op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam is 10 en 11 oktober wederom live te volgen op www.offshoreenergytoday.com

Community Square is een ON AIR talk-show en Kennis-Café en gaat dit jaar over de industriële transformatie. Community Square wordt gepresenteerd door Maarten Bouwhuis van BNR Nieuwsradio.

Een breed scala aan stakeholders van Exploration & Production bedrijven (E&P), nutsbedrijven, supply chain bedrijven, NGO’s, academie en overheid delen nieuwe ideeën en oplossingen over de energietransitie. Er wordt gediscussieerd over de toekomst van de Noordzee en over nieuwe vormen van samenwerkingen die onze industrie en onze economie gaan transformeren.

Programma dinsdag
Op dinsdagochtend om 10.30 uur begint een open discussie over 2 naties, 1 bassin – dezelfde uitdagingen, Optimalisatie van waarde uit de zuidelijke Noordzee in de ON AIR talk-show. Met bijdrage van Fraser Weir, North Sea Director, Centrica E & P en voorzitter van de Southern North Sea Rejuvenation SIG, Kathy Heller, Ontwikkelingsmanager Zuid-Noordzee van NAM, Julian Manning, Directeur – Europa Afrika Rusland Kaspische, Proces- en Pijpleidingen van Baker Hughes, Simon Gray, CEO van East of England Energy Group, Roger Esson, Chief Executive van Decom North Sea en Rob Hastings, CEO van Indigo Power.

Om 14.00 uur begint de open discussie over vernieuwing van de Noordzee-energie-infrastructuur. Met bijdragen van Ante Frens, Ontwikkeling en Technisch Manager van NAM, René Peters, directeur Gas Technology van TNO,  Arnold Groot, algemeen directeur van Circular Energy, Ian Fozdar, Decommissioning Infrastructure Manager van OGA en Joris Koornneef, Strategic Consultant – Sustainable Geo Energy van TNO.

Meer informatie over de talkshows en wie er komt spreken op Community Square.

Over OEEC
Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europa’s meest toonaangevende offshore energie evenement. Dit event is uniek in het samenbrengen van de olie- en gas-industrie met de offshore wind- en mariene energie-industrie. Met de industrie in transitie biedt OEEC de offshore-energieprofessionals de ideale ontmoetingsplaats om te netwerken, elkaar te spreken en te leren over de toekomst van energie.