Maritieme & Offshore Carrièrekrant blikt terug en vooruit

Het einde van het jaar nadert. Een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en natuurlijk vooruit te kijken naar 2018. In de laatste editie van de Maritieme & Offshore Carrièrekrant in 2017 staat het meest gelezen nieuws van het afgelopen jaar en delen HR-professionals hun visie over de arbeidsmarkt van 2018. 

Interview met Ruud Muis van AEGIR-Marine
17 jaar geleden startte Ruud Muis samen met  zijn compagnon Hans Dekker het bedrijf AEGIR-Marine. Met AEGIR-Marine, vernoemt naar de Noorse God van de zee, wilden de heren het anders aanpakken. In een interview spreekt Muis over het succes van het bedrijf en de ‘future of service’.

Zoë Mosch, Construction & outfit engineer bij Oceanco vertelt
Zoë Mosch houdt zich als construction & outfit engineer bij Oceanco bezig met de complete scheepsconstructie van een jacht. Zij vertelt over haar werkzaamheden en de uitdagingen. “Het is heel leuk en interessant om via mijn werk een kijkje te kunnen nemen in deze wereld waarbinnen bijna alles mogelijk is.”

HR-Professionals over carrièrekansen in 2018
Wat zijn de verwachtingen voor de arbeidsmarkt in 2018? Welke HR-koers gaan bedrijven varen komend jaar? En tot slot welke tips kunnen zij de werkzoekenden meegeven. Wij vroegen het HR-professionals.


View on Issuu.

Lees de Maritieme & Offshore Carrièrekrant online.