Maritime Awards Gala 2016 is op 31 oktober

Studio 21 in Hilversum is dit jaar de locatie waar op maandag 31 oktober 2016 het Maritime Awards Gala plaatsvindt. Tijdens het gala vieren 850 maritieme professionals, politici en pers het innovatief vermogen van de sector. Bent u ook trots op de kennis en kunde in de sector? Vier het mee en wordt sponsor van dit toonaangevende prijzengala.

Maritieme prijzen voor innovatieve topprestaties
Het Maritime Awards Gala is hét jaarlijkse evenement waar de innovatieve topprestaties uit de sector gepresenteerd worden aan de captains of industry. Tijdens het gala ontmoet u relaties uit de sector, geniet u van een heerlijk diner en bent u getuige van de uitreiking van vijf prestigieuze maritieme prijzen. Genoeg reden dus om hierbij aanwezig te zijn.

Klik hieronder op de prijs voor meer informatie:
· KNVTS Schip van het Jaar Prijs
· KVNR Shipping Award
· Maritime Innovation Award
· Maritime Designer Award
· Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs

Tafel reserveren 
Wilt u het Maritime Awards Gala niet missen? Meld uw bedrijf dan snel aan als hoofd- of als tafelsponsor.

Maritime Week van 29 oktober tot en met 5 november
Zoals ieder jaar maakt het gala ook in 2016 deel uit van de jaarlijkse Maritime Week die van 29 oktober tot en met 5 november 2016 plaatsvindt. Deze hele week staat in het teken van kennisdeling, zelf beleven én ervaren wat de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme sector zijn. De activiteiten zijn bedoeld voor jongeren, maritieme bedrijven, politiek en het grote publiek. Meer informatie over de Maritime Week.