Medische keuringen bij Falck Safety Services

Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn biedt Falck Safety Services vanaf 13 januari 2014 medische keuringen aan op het trainingscentrum op de Maasvlakte-Rotterdam. Deelnemers die een offshore, maritieme of werken op hoogte training willen volgen kunnen zich voorafgaand aan de training medisch laten keuren.

Om deel te mogen nemen aan de trainingen is in bijna alle gevallen een recente medische keuring een vereiste. Voorlopig bieden we de volgende standaard medische keuringen aan:
• Offshore NOGEPA
• Offshore Oil & Gas UK
• International Seafarer ILO IMO STCW
• G41 medical “working on height”

De keuringen kunnen alleen geboekt worden in combinatie met een (safety) training.

Falck Safety Services is hiervoor een samenwerking aangegaan met het Port Health Centre. Er is een speciale ruimte op het trainingscentrum ingericht waar de keuringen plaatsvinden. Port Health Centre heeft uitgebreide medische kennis en is geaccrediteerd voor het uitvoeren van deze keuringen. Zij zijn al jaren actief in de Rotterdamse haven, kennen het type klanten van Falck Safety Services goed en weten wat hun belangen zijn.

“Deze samenwerking biedt Port Health Centre de mogelijkheid haar diensten nog dichter bij de klant te brengen” aldus Flip Kaster, Manager Port Health Centre. “Wij kunnen onze klanten een relevante extra service bieden die nauw aansluit bij onze trainingsactiviteiten”, geeft Tjerk Suurenbroek, Commercial Director bij Falck Safety Services, aan.