Nieuwe Managing Director voor Interlashing B.V.

Vanaf 1 januari 2010 nam Erik de Koning de dagelijkse leiding van Interlashing B.V. op zich. Als Managing Director zal Erik De Koning, het bedrijf begeleiden in de verdere groei van de Lashing & Securing activiteiten en continu gestalte geven aan de innovatie en maatwerk strategie van Interlashing B.V.

Erik de Koning is een 45 jarige manager met veel kennis en ervaring op het gebied van logistiek en personeelsmanagement. Hij is sedert 2008 werkzaam bij Interlashing B.V. als Business Manager.
Erik de Koning vulde, na zijn werkervaring als officier op de wilde vaart, zijn studies in Logistiek en Management aan de Rotterdamse Hogeschool aan met diverse opleidingen in transport en communicatie. Doorheen zijn bedrijfservaring loopt het maritieme gebeuren als rode draad. Maar daarnaast heeft hij zich verschillende jaren verdienstelijk gemaakt als consultant en coach waarbij het aansturen van groei- en veranderingsprojecten en vooral het menselijke aspect cruciaal zijn.

Wie is Interlashing B.V.?
Interlashing B.V. is specialist in het zeewaardig vastzetten van lading. Het bedrijf bestaat slechts sinds 2006,maar is in die tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de zee- en inlandhavens tussen Amsterdam en Zeebrugge. Het bedrijf telt zo’n 80 werknemers. Interlashing B.V. is gevestigd in Vlissingen en is naast Lashing & Securing ook actief in het verpakken en ompakken van lading (bijvoorbeeld bekisting). Daarnaast levert het eveneens havenarbeiders aan stuwadoors en is het actief bij incidentele Lashing & Securing opdrachten en bergingswerkzaamheden.

Bron: Interlashing BV, 14-04-2010;