NMT verzamelt bedrijven voor Dag van de Duurzaamheid

Netherlands Maritime Technology (NMT) is opzoek naar meer duurzame maritieme oplossingen voor de presentatie tijdens de nationale Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober 2016. In een paar weken tijd zijn er ruim 60 inzendingen binnengekomen maar de potentie ligt veel hoger. NMT roept bedrijven op om meer oplossingen te bieden en zich aan te melden. 

Wie of wat zijn de vergroeners van de Nederlandse maritieme sector?
Ontwikkelingen of oplossingen om schepen te verduurzamen of duurzame oplossingen op het kantoor. Het formulier is  meerdere keren in te vullen in de categorieën product, process of company. Bekijk op www.sustainable-maritime-solutions.nl welke duurzame oplossingen al ingediend zijn.

Meld uw oplossing voor 1 september aan via dit formulier.

Petitie voor een vergroeningsplan ingediend
Op 5 juli heeft NMT samen met Koninklijke BLN-Schuttevaer aan Kamerleden een petitie voor een vergroeningsplan ingediend. Dit maakt het extra belangrijk om het duurzame karakter van deze sector te tonen. De verzameling op www.sustainable-maritime-solutions.nl is daar geschikt voor.

Tijdens SMM in Hamburg, worden de duurzame oplossingen van Nederlandse bedrijven onder de aandacht gebracht op het Holland Paviljoen.