Offshore Energy 2015: Registreer nu!

  • binnenland

De registratie van Offshore Energy Exhibition & Conference 2015 is nu open. Met ruim 13.500 offshore professionals en meer dan 650 deelnemende bedrijven belooft het weer een geweldig evenement te worden.

Naast de expositie, die vier grote hallen in de Amsterdam Rai beslaat, maken meer dan 80 sprekers, die een aantal van de grootste spelers uit de industrie vertegenwoordigen, hun opwachting. De Offshore Energy conferentie heeft dit jaar als thema Investing in the future of energy en is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste internationale conferenties waar alle facetten van de offshore energy aan bod komen.

De geschiedenis leert ons dat de olie-, gas- en energie-industrie altijd veel veerkracht heeft getoond. De olieprijzen zijn zelden voor langere tijd stabiel geweest en het is opmerkelijk hoe de industrie constant het vermogen heeft gehad zich aan te passen aan veranderingen en ontwikkelingen. De Offshore Energy Exhibition & Conference biedt inzicht in deze mogelijke veranderingen, waardoor nieuwe ideeën kunnen worden aangeboord. Een fascinerende mix van leiders uit de industrie, kopers, investeerders, ingenieurs en andere interessante partijen binnen de offshore energiesector krijgen de kans elkaar te ontmoeten in de vier grote hallen van de Amsterdam RAI, met een oppervlakte van in totaal 23,000 m². En het is juist deze balans tussen aanbod en vraag die elk jaar steeds meer geïnteresseerden naar Amsterdam brengt.

Een van de nieuwe en actuele thema’s op Offshore Energy 2015 is Technical Data Management. In deze sessie, geleid door Michael Nord van Shell, gaan we in op de effecten van slechte datakwaliteit en hoe een verbetering van datamanagement kan leiden tot lagere kosten en betere zakelijke beslissingen in de offshore olie- en gasindustrie.

We verwelkomen ook HPHT Drilling voor de eerste keer. In een technische sessie worden de ontwikkelingen in high-pressure, high temperature drilling oparaties besproken. Operators investeren in deze uitdagende nieuwe manier van drilling die tal van nieuwe mogelijkheden biedt.

Aangezien in het aanboren van nieuwe en alternatieve energiebronnen nog steeds grote zakelijke kansen liggen, zullen ze ook dit jaar een prominente rol krijgen. We focussen ons specifiek op de ontwikkelingen in marine energy en de uitgebreide mogelijkheden om substantiële hoeveelheden renewable energy te produceren.

Het programma wordt gecomplementeerd door interessante onderwerpen als Well Intervention Vessels best practices en nieuwe vessel-designs, de rol van technologische innovaties in nieuwe business-modellen als onderdeel van kostenbesparing en exportcontrole in olie & gas. Bovendien keren Decommissioning en Subsea Processing terug op de agenda.

Naast de technische sessies biedt OEEC drie special Keynotes waar panels uit de industrie de discussie aangaan op het gebeid van uitdagingen in human resources, de financiën in de olie & gas en de industrie als geheel. Deze Keynotes zijn gratis bij te wonen.

Offshore Wind 2015
Voorafgaand aan OEEC vindt op maandag 12 oktober de jaarlijkse Offshore WIND Conference (OWC) plaats in de Amsterdam RAI. Met het thema “Building an industry without borders”, hoopt Offshore WIND niet alleen barrières in regelgeving, maar ook mentale barrières te doorbreken om hiermee de groei van de industrie te bevorderen. Wie zich registreert voor de Offshore WIND Conference heeft automatisch toegang tot Offshore Energy 2015, zodat bezoekers en geïnteresseerden op meerdere niveaus kennis kunnen vergaren.

Je kunt je nu registreren voor Offshore Energy 2015 en Offshore WIND. Check www.offshore-energy.biz

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten