Ontmoet studenten tijdens de Maritime Innovation Experience 2015

Maritieme technologie en matchmaking tussen bedrijf en toekomstige werknemers staan centraal tijdens de Maritime Innovation Experience. Dit jaar vindt dit event met een open karakter plaats op donderdagochtend 12 november op de campus van RDM Rotterdam. Bedrijven kunnen op diverse manieren deelnemen om zo in contact te komen met de medewerkers van de toekomst. U kunt uw bedrijf aanmelden tot 23 oktober.

Tijdens de vijfde editie van de Maritime Innovation Experience draait het om kennisuitwisseling, beleving en inspiratie. U heeft de mogelijkheid kennis te delen met 250 tot 300 toekomstige werknemers over de succesvolle innovaties van nu én in de toekomst.

Programmaonderdelen
Met de scholieren en studenten (mbo en hbo) concreet aan de slag gaan is een uitstekende manier om hen voor uw bedrijf en de sector te enthousiasmeren. Als bedrijf kunt u op verschillende manieren aan de Maritime Innovation Experience 2015 deelnemen:

Centrale Markt
Met een plek op de Centrale Markt kunt u op een laagdrempelige manier studenten enthousiasmeren voor uw bedrijf, innovaties en de maritieme sector. Door de interactie met de studenten aan te gaan, zult u levendige gesprekken krijgen. Hier heeft u tevens de gelegenheid om vacatures, stage- en afstudeermogelijkheden voor uw bedrijf te promoten.

Workshops
Voor een beperkt aantal deelnemers aan de Centrale Markt is er gelegenheid om een workshop te verzorgen. Pak deze kans en meld u aan voor het geven van een korte workshop over uw maritieme product, proces of service

Powerpitches
Een deel van de aanwezige studenten presenteert na het sluiten van de Centrale Markt projectresultaten vanuit hun opleiding. Door het bijwonen van deze ‘Powerpitches’ krijgt u een goede indruk van de capaciteiten van meerdere studenten.

Meer… Netherlands Maritime Technology