Ontspannen en vooruit kijken met de nieuwe Career Update

De zomer is officieel begonnen! Tijd voor terrasjes, barbecueën en vakantie. Het moment om te ontspannen en op te laden. Hoe goed kan jij ontspannen op vakantie? In de nieuwe editie van Career Update van de maritieme, offshore & energie industrie lees je hoe je werken tijdens je vakantie kunt beperken, zodat je uitgerust thuiskomt. Ga naar careerupdate.maritiemevacaturebank.nl en lees de nieuwe Career Update.

Privacywetgeving en jouw carrière
Verder in deze editie lees je onder andere welke invloed de nieuwe privacywetgeving heeft op jouw carrière. Daarnaast spreken we met verschillende professionals van onder andere SuperYacht Spares en SGS Nederland en presenteren we het laatst nieuws en de huidige vacatures. De zomer is naast vakantie namelijk het uitgelezen moment om vooruit te kijken. Wellicht ben je net afgestudeerd, ben je toe aan een volgende carrièrestap of wil je jezelf verder ontwikkelen binnen je huidige functie? Career Update helpt je graag op weg.

Up-to-date blijven?
Career Update houdt lezers op de hoogte van de laatste (carrière)ontwikkelingen in de industrie. Schrijf je in op careerupdate.maritiemevacaturebank.nl en ontvang de Career Update in je mailbox.

Career Update is de opvolger van de Maritieme & Offshore Carrièregids en bevat informatie over ontwikkelingen in carrière in de maritieme, offshore en energy sector.