Oud-Shell-topman opent kantoor Van Aalst Groep

Oud-Shell-topman drs. ir. Jeroen van der Veer verricht donderdag 15 september a.s. de officiële opening van het nieuwe kantoor en het R&D/trainingscentrum van de Van Aalst Groep in Dordrecht. Van Aalst is als specialist in tank-, laad- en lostechnologie een belangrijke toeleverancier van onder meer de olie- en gasindustrie, waarin Van der Veer jarenlang een toonaangevende toppositie heeft bekleed.

Aan de Baanhoekweg in Dordrecht werken de groepsbedrijven Van Aalst Marine & Offshore, Mulder Europe en CargoMaxx gezamenlijk vanuit het nieuwe hoofdkantoor. Op het achterliggende terrein werd eerder dit jaar een uniek R&D/trainingscentrum gerealiseerd.

Hier is onder meer een scheepsinstallatie nagebouwd op ware grootte, inclusief een 300 meter lange pijpverbinding naar een 40 meter hoog platform, om het laden en lossen van bulkladingen zoals cement en boorafval te simuleren.

Van Aalst Groep CEO Wijnand van Aalst: “We kunnen onze klanten in de supply-industrie hier ultra-realistische trainingen bieden. Daarnaast gebruiken we de faciliteiten ook voor het testen en ontwikkelen van onze innovaties op het gebied van cargo handling.”

Bij de officiële opening op 15 september verwacht Van Aalst honderden gasten uit binnen- en buitenland.

Meer… Van Aalst Groep