Pensionering Kees Warbout bij SAM Electronics Nederland B.V

De heer Warbout is 20 jaar directeur van SAM Electronics Nederland B.V., cq. haar voorgangers AEG Maritiem, STN en STN ATLAS. In deze enerverende jaren heeft hij veel mee- en waargemaakt binnen de firma. Zo heeft hij in 1992 een grootscheepse verhuizing gerealiseerd naar het toen compleet nieuwe pand op ons huidige adres, IJzerwerkerkade 36. Onder zijn bewind heeft hij in 1995, middels een activa transactie, het bedrijf van AEG Nederland B.V. overgenomen en is STN ATLAS Marine B.V. begonnen, met als aandeelhoudster het moederbedrijf, het huidige SAM Electronics GmbH in Hamburg. Door de gestage groei die wij hebben ondergaan is het gehele pand langs de waterkant aan de IJzerwerkerkade, evenals een gedeelte van de panden in de Koperslagerstraat en de Bankwerkerstraat ingericht als kantoor, werkplaats en magazijn.

Door de jaren heen hebben wij kennis gemaakt met vele investeerders en nieuwe directeuren bij het moederbedrijf SAM Electronics GmbH. De heer Warbout heeft het allemaal meegemaakt en heeft het bedrijf, mede dankzij de enorme inzet van het personeel, gemaakt tot wat het nu is. Marktleider in onze branche, betrouwbaar, wereldwijde service en met vele partners in het buitenland.

Nu echter, na 20 jaar leiderschap heeft hij besloten om per 1 december 2010 van zijn pensioen te gaan genieten. Zijn opvolger heeft hij gevonden in de heer Domela Nieuwenhuis. De heer Domela Nieuwenhuis werkt sinds 2 jaar bij ons bedrijf en heeft alle potentie om het leiderschap over te nemen van de heer Warbout. De heren zullen tot 1 december 2010 zij aan zij de juiste koers blijven varen en na die tijd zal de heer Warbout zeker beschikbaar blijven om onze nieuwe directeur waar nodig te ondersteunen. Wij hebben Kees Warbout leren kennen als een integere en zeer sociale directeur en bedanken hem voor zijn onbegrensde toewijding en inzet die hij de afgelopen 20 jaar heeft getoond voor ons bedrijf. Verder wensen wij de heer Domela Nieuwenhuis veel succes toe in zijn nieuwe functie.

Bron: SAM Electronics, 29-10-2010;