PetroTech 2004

PetroTech 2004, de vakbeurs voor duurzame groei in de olie-industrie en chemiesector vindt van 25 t/m 27 mei 2004 voor de derde maal plaats in Ahoy’ Rotterdam.


De ontwikkelingen in de chemie- en oliesector zijn voor de toeleveranciers aan deze sectoren dusdanig dynamisch dat een tweejaarlijks ontmoetingspunt tussen vraag en aanbod vanuit alle marktrichtingen als noodzakelijk wordt geacht. Dat is dan ook de functie die PetroTech in deze sector heeft, een platform waar alle decisionmakers vertegenwoordigd zijn om zich te oriënteren op het aanbod van leveranciers, waarmee zij de noodzakelijke groei kunnen realiseren.


Ook voor 2004 stellen de organisatoren (Amsterdam RAI en Ahoy’ ECEM) zich ten doel om alle marktleiders en overige belangrijke marktpartijen te presenteren ten overstaan van een publiek met hoge beslissingsbevoegdheid. Dat is de kern van het succes van deze beurs.


Naast een state-of-the-art expositieprogramma worden er in het programma naast de beurs diverse relatiemarketingactiviteiten georganiseerd, die garant staan voor een optimale en sfeervolle beleving van deze strategisch belangrijke vakbeurs. 


Data:
Dinsdag 25 mei 2004
Woensdag 26 mei 2004
Donderdag 27 mei 2004 

Bron: AHOY Rotterdam, 29-04-2003;