Pon Power publiceert whitepaper over brandstofsystemen

Op het online kenniscentrum van Pon Power zijn nu drie whitepapers (gratis adviesrapporten) te downloaden. De nieuwste whitepaper geeft meer inzicht in de werking van het brandstofsysteem van de motor. Het brandstofsysteem is het belangrijkste, kostbaarste en meest complexe van alle motorsystemen. De prestaties, brandstofverbruik, emissies en duurzaamheid van de motor zijn afhankelijk van de goede werking van het brandstofsysteem. Door het gebruik van de juiste en schone brandstof kunnen de onderdelen van het brandstofsysteem goed blijven functioneren tot de volgende controlebeurt van de motor.

Naast deze whitepaper staat er op het online kenniscentrum nog een whitepaper over vervuiling in het motorsysteem en de werking van het koelsysteem gepubliceerd. Deze zijn allen gratis op te vragen.

Pon Power deelt vanaf nu meer technische informatie over de producten die zij levert. Door kennis te delen kunnen slijtage en onnodige reparaties aan Cat® diesel- of gasmotor/generator voorkomen worden. Daarnaast kunnen relaties met meer informatie in de toekomst sneller inspelen op verschillende situaties, maar ook het meeste rendement uit hun installatie halen. En zijn de operationele kosten onder controle te houden.

De sectie op de website zal in de toekomst nog uitgebreid worden met tips van onze service technicians en er wordt momenteel gewerkt aan uitbreiding van de whitepapers.

Bron: Pon Power, 21-09-2010;