Programma North Sea Offshore 2018 bekend

“Energy Transition and the North Sea” is het thema van de vierde editie van North Sea Offshore (NSO) in Den Helder. In een snel veranderend energie landschap biedt de Noordzee haar omliggende havens veel kansen in de offshore sector. Met vele jaren ervaring in de olie & gas industrie, beproefde infrastructuur en een uitgebreide supply chain is de Noordzee de uitgelezen plek voor nieuwe & innovatieve projecten.

Gedurende het middagprogramma van 13:30 tot 15.30 uur delen experts hun inzichten met over actuele thema’s op en rond de Noordzee. Het programma bevat een drietal onderwerpen, te weten; “De Noordzee als transitieversneller voor Nederland”, gepresenteerd door René Peters, Director Gas Technology van TNO Energy; Eveline Otten van het Energie Transitie Team van Shell gaat het hebben over Het Klimaat en Energie Akkoord en de sessie wordt afgesloten met een update over decommissioning op de Noordzee. Na afloop staat alle delegates een heerlijk hapje en drankje te wachten om uitgebreid met elkaar verder te discussiëren en te netwerken.

Bedrijfsbezoeken in de ochtend
Tijdens het ochtendprogramma kunt u deelnemen aan bedrijfsbezoeken die onder andere verzorgd worden door Den Helder Airport samen met CHC Helicopters, NNOW over het Europees project Inn2POWER en Teamwork Technology over Symphony systeem voor golfenergie.

Ga voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden tijdens het ochtendprogramma en/of deelname naar www.northseaoffshore.com/gratis-registratie