Scaldis kiest MirTac en het Star fleet management systeem

28 augustus 2012. Scaldis Salvage & Marine Contractors, gevestigd in Antwerpen, heeft het Star fleet management systeem en gerelateerde implementatiediensten bij het Nederlandse bedrijf MirTac besteld. Scaldis, bekend van o.a. het heavy-lift kraanschip Rambiz, koos MirTac na een zorgvuldig selectieproces met meerdere leveranciers.

Jules Schelkens, Superintendent, zegt: “we zochten een gebruiksvriendelijke en complete software oplossing die aan onze eisen voldoet op het gebied van kwaliteit, milieu, gezondheid, onderhoud, document- en inkoop management. De Star oplossing, gecombineerd met MirTac’s expertise, excelleert in transparantie, gebruikersvriendelijkheid en gedegen kennis van onze business. Met MirTac kunnen we onze onderhouds- en inkoopprocessen verbeteren én voldoen aan de kwaliteitseisen van zowel onszelf als onze klanten”.

MirTac is trots om Scaldis als klant te verwelkomen: “We kijken er naar uit om te starten met de implementatie bij Scaldis. Scaldis is een innovatief bedrijf dat al vele gespecialiseerde en complexe heavy-lift projecten heeft uitgevoerd.”

Meer… Mirtac en Scaldis