Scheepswerf Slob bouwt nieuw kantoor in Papendrecht

Scheepswerf Slob bouwt een nieuw kantoor op bedrijventerrein Oosteind in Papendrecht. Het gebouw is voor de staf- en engineeringsafdeling en kijkt uit over rivier de Merwede.

“We maakten al lange tijd gebruik van porto cabins”, vertelt directeur Arjen Dekker van Scheepswerf Slob. Dat is natuurlijk niet ideaal. Te koud in de winter, te warm in de zomer: niet fijn voor onze medewerkers. Daarnaast heeft het niet de uitstraling die je als scheepswerf nastreeft. Slob bouwt op maat gemaakte casco’s voor luxe jachten en wil dat ook graag uitstralen met het nieuwe kantoor: robuust en toch comfortabel.”

“Wij en onze collega-bedrijven komen daarbij met plannen, de wethouders en medewerkers van de gemeente denken en werken mee. Ze staan echt open voor samenwerking, dat waarderen we enorm. Om onze nieuwbouwplannen uit te voeren, hebben we bijvoorbeeld een stukje grond van de gemeente nodig. Ook bij deze aankoop krijgen we medewerking. Daardoor kunnen we nu werken aan een nieuw, robuust en doelmatig kantoor met een prachtig uitzicht over de Merwede. Onze medewerkers kunnen hier prettig werken, we kunnen klanten goed ontvangen en onze plannen en werkzaamheden optimaal uitvoeren.”