Seaborn onthult buitenkant Seaborn Encore

  • binnenland

Op 5 november heeft Seaborn de buitenkant van het luxe cruiseschip Seaborn Encore onthuld.

Het schip van 40.350 BRT krijgt een extra dek en grotere gemeenschappelijke ruimtes. Het biedt plaats aan 600 gasten (op basis van tweepersoonsbezetting). Elke suite aan boord beschikt over een eigen veranda.

Na de oplevering van het schip in december 2016 zal Seabourn Encore op 4 december 2016 vertrekken vanuit Athene voor een 16-daagse pre-inaugurele cruise naar Dubai, waarbij diverse havens worden aangedaan, waaronder Tel Aviv, Jeruzalem, Petra en Muscat. Vervolgens maakt het schip een 18-daagse pre-inaugurele cruise met vertrek vanuit Dubai op 20 december 2016, met stops in Arabië, India, Zuidoost-Azië en Singapore.

Op 7 januari 2017 vindt de doopplechtigheid plaats van Seabourn Encore in de Aziatische stad Singapore. Na de doop, begint het schip aan haar 10-daagse officiële inaugurele cruise naar Bali, met stops in Surabaya (Java), Celukan Bawang (Bali) en Slawi Bay (Komodo). Seabourn Encore vervolgt haar eerste seizoen met een reeks van 16-daagse cruises naar de Pacific Rim in Australië en Nieuw-Zeeland, met stops in de metropolen Sydney en Melbourne. Het schip doet populaire havens aan, zoals Auckland en Wellington, en verkent pittoreske stadjes, waaronder Oban, de zuidelijkste stad van Nieuw-Zeeland op Stewart Island en de haven van Picton, de toegangspoort tot Marlborough Sound.

Seabourn Encore vaart in april 2017 terug naar Europa gedurende twee 16- en 18-daagse Arabië en India cruises. Het schip zal de zomer doorbrengen in de wateren van de oostelijke Middellandse Zee met een reeks van 7-daagse cruises.

Related news

List of related news articles