Slimste bedrijf van Nederland 2012

Jansen Venneboer heeft dinsdag 27 november jl. de titel “Slimste bedrijf van Nederland 2012” binnengehaald. In het Experience Centre van Qurius in Zaltbommel konden de honderden bezoekers op de Energiedag kennis maken met de effecten van het slim gebruik maken van de talenten van de medewerkers.

Op de Energiedag van de jaarlijkse MKB Krachtcentrale (www.mkbkrachtcentrale.nl) riep de jury tijdens de verkiezing “Slimste bedrijf van Nederland 2012” twaalf MKB bedrijven tot gemeenschappelijke winnaar uit onder het mom dat sociale innovatie vele gezichten kent en alle twaalf finalisten op deelgebieden kampioenswaardig waren. In totaal waren er 64 kandidaten. De verkiezing is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum.

Wat betekent de titel “Slimste bedrijf van Nederland 2012”? Jansen Venneboer haalt het beste uit mensen, voor welvaart & welzijn.
Jansen Venneboer ondernemer van het jaar 2011, doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven in haar branche en heeft met haar team diverse duurzame productinnovaties op haar naam staan. In de laatste 6 jaar is het team meer dan verdubbeld en nog altijd groeiend. Vakmanschap en werkplezier staan centraal voor mensen en blijven groeien door een focus op persoonlijke ontwikkeling. Groei is mogelijk door resultaatverantwoordelijke eenheden die opgedeeld worden naarmate er gegroeid wordt. Jansen Venneboer kan elke groeispurt aan en behoudt haar vermogen tot innoveren.

Meer… Jansen Venneboer