Stemat Marine Services introduceert een app voor up-to-date informatie

Op 10 oktober introduceert Stemat Marine Services een nieuwe app voor Apple, Blackberry, Android en de Windows Phone. De nieuwe Stemat Marine app voorziet klanten in accurate en up-to-date informatie over de vloot, equipment en dienstverlening. Het is de mobiele en digitale variant op het papieren boekje dat jaarlijks verschijnt.

Stemat Marine Services is een dochteronderneming van VolkerWessels. Als dienstverlenend bedrijf voor de maritieme sector werkt Stemat vanuit Rotterdam en participeert in projecten over de hele wereld. Voor alle projecten geldt dat partners een zo accuraat mogelijk inzicht moeten hebben in wat Stemat Marine Services heeft te bieden. Dit aanbod varieert van een uitgebreide vloot van schepen en pontons tot equipment zoals kranen, lieren en offshore accommodaties. Naast de verhuur van materieel adviseert Stemat Marine Services haar klanten met haar expertise en know how. ‘Tot vandaag moesten onze klanten alle specificaties over het materieel uit het boekje halen’, zegt Jan-Willem Dijkshoorn, managing director van Stemat Marine Services. ‘Door de jaren heen is het boekje uitgegroeid tot maar liefst 134 pagina’s. Nieuwe mobiele technologie geeft ons de mogelijkheid om het gewaardeerde boekje naar een nieuw digitaal en mobiel niveau te tillen.

Flexibel en duurzaam
Op 10 oktober introduceert Stemat Marine Services een app welke is gebaseerd op de inhoud van het traditionele boekje. Volgens Jan-Willem Dijkshoorn zijn er twee voordelen: ‘Allereerst de flexibiliteit die met een app mogelijk is. Elke verandering in materieel en/of specificaties kan in seconden worden doorgevoerd. Wanneer er een wijziging is doorgevoerd ontvangt de gebruiker van de app een melding. Onze klanten kunnen daarom vertrouwen op de meest actuele informatie. Als tweede geldt dat de app duurzaam is. We kunnen volstaan met minder traditionele boekjes en dus minder papier waarmee we het milieu sparen.’ De nieuwe Stemat Marine App is gratis en beschikbaar vanaf 10 oktober. Voor meer informatie, bezoek Stemat Marine Services op OffshoreEnergy 2011 op 11 en 12 oktober in Amsterdam. U vindt Stemat Marine Services op stand 228.

Meer… Stemat Marine Services