Stork Technical Services door Shell geselecteerd voor onderhoud

Stork Technical Services is door Shell beloond met een Enterprise Framework Agreement voor het onderhoud van stoomturbines, turbocompressoren en gerelateerde apparatuur in de EMEA-regio. De Enterprise Framework Agreement beslaat een periode van 5 jaar.

De Enterprise Framework Agreement (EFA) bepaalt dat Stork Technical Services zorg draagt voor het onderhoud van specifieke apparatuur in Nederland, Duitsland, Denemarken en Qatar. “Onze wereldwijde reikwijdte en met name onze ONE Stork-strategie – stelt ons in staat om snel en effectief in te spelen op de behoeften van onze klanten.” aldus CEO Doug Meikle van Stork Technical Services: “Wij zijn waar onze klanten zijn, overal ter wereld.”

Over Stork Technical Services
Stork Technical Services, een volledige dochteronderneming van Stork B.V., is een wereldwijde leverancier van kennisgebaseerde Asset Integrity Management-diensten voor de olie & gas-, power- en chemische sector. Van concept tot en met uitvoering streeft Stork Technical Services ernaar om haar klanten te helpen risico’s te verminderen, veiligheid te garanderen en de milieuprestaties te verbeteren. Met 14.500 medewerkers wereldwijd bieden we innovatieve oplossingen en integreren we denken en doen op het gebied van asset integrity, consultancy, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwbouw, verhuizingen, diensten en andere gerelateerde, complexe projecten.

Meer… Stork Technical Services