Uitreiking Offshore Wind Innovation Award op 12 december

Offshore Wind Innovators organiseert dit jaar voor de tweede keer de Offshore Wind Innovation Award. In samenwerking met Siemens en Van Oord wordt deze prijs op 12 december uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer in deze sector.

Startups en MKB-ondernemers kunnen zich tot 5 november opgeven door het inschrijfformulier in te vullen. De Award bestaat uit een juryprijs en een publieksprijs. De jury let vooral op de mate van innovatie, de economische en maatschappelijke impact, de haalbaarheid, toepasbaarheid en het ondernemerschap. De offshore windindustrie wordt tijdens een business bijeenkomst op 12 december de publieksprijs toekennen aan een van de drie finalisten.

De Offshore Wind Innovation Award is bedoeld om meer bekendheid te geven aan het innovatievermogen van MKB-ondernemers. Op deze manier worden innovatieve ontwikkelingen binnen de Nederlandse offshore windsector gestimuleerd. Innovaties die nodig zijn om kostenreducties te realiseren, de integratie van activiteiten op de Noordzee te bevorderen en de concurrentiepositie van Nederland te versterken.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.offshorewindinnovators.nl