Volker Stevin Offshore, funderingsspecialist voor de offshore windindustrie

De VolkerWessels bedrijven SPT Offshore, Volker Staal en Funderingen en Volker Construction International bundelen krachten op gebied van offshore windfundaties in het nieuwe Volker Stevin Offshore.

Renewable energy
De markt voor Offshore Wind Energie groeit al enige jaren en de vraag naar specialistische offshore funderingskennis groeit. Met gebundelde kennis en capaciteit op het gebied van offshore heien, zuigankertechnieken en projectmanagement wil Volker Stevin Offshore een significante speler worden op deze markt. Zij onderscheidt zich vooral door haar integrale en innovatieve benadering, waarbij het projectdoel en het verlagen van de kosten per kilowattuur voorop staan.

Onlangs haalde Volker Construction International haar eerste preferred contractorship binnen voor een groot project in de Ierse Zee.

Nieuw met een aansprekend verleden
Sommige mensen herkennen de naam vanuit het verleden. Het bedrijf werd opgericht in 1985, maar richtte zich destijds vooral op de olie- en gasindustrie. De ervaring die in de tussentijd is opgedaan, neemt Volker Stevin Offshore mee naar de offshore windindustrie.

EWEA 2012
Volker Stevin Offshore presenteert zich voor het eerst publiekelijk tijdens de EWEA 2012. Deze grootste beurs op Offshore Wind gebied vindt plaats in Kopenhagen van 16 tot en met 19 april. Volker Stevin Offshore staat hier zij-aan-zij met zusterbedrijf VSMC, die al jaren een toonaangevende speler is als kabelinstallateur op de markt van Offshore Wind.

Meer… Volker Wessels