Young Professional Hub op Offshore Energy

Tijdens de Offshore Energy Exhibition & Conference op 23 en 24 oktober in de RAI Amsterdam biedt de organisatie de ‘Young Professional Hub‘ op de beursvloer. Een plek om young professionals te inspireren, informeren en motiveren. De ontmoetingsplek is in Hal 2 t vinden en specifiek ontworpen voor studenten, starters en young professionals.

YP ontmoeten elkaar tijdens Offshore Energy 2017. Foto, Navingo.

Hier kunnen YP’s elkaar ontmoeten, informatie over ontwikkelingen in de sector ontvangen en hun stem laten horen over wat zij belangrijk vinden in hun werkomgeving. Met een uitgebreid programma voor YP’s, erkent OEEC de belangrijke rol die toekomstige leiders hebben in het vormen van de industrie. De Hub wordt aangeboden door Navingo Career in samenwerking met Energie Beheer Nederland (EBN).

Meet Your Peers
Een creatieve meet & greet tussen YP’s (<35 jaar) in de offshore energy industrie om hun network uit te breiden en ideeën uit te wisselen. Er zijn geen kosten verbonden aan de sessies. Pre-event registratie voor deze sessies is van toepassing, on-site registratie is beperkt. De Meet Your Peers sessies vinden plaats op 23 en 24 oktober van 11:30 tot 12:30 uur.

Master Classes
De Master Classes brengen masters en jonge talenten uit de offshore olie, gas en energie industrie samen voor een informele uitwisseling van ideeën en ervaringen, zowel op technisch als niet-technisch vlak. De masters zijn twee inspirerende jonge mannen: Simon Kennedy (COO, eVision) en Joost Lasschuit (Managing Director, Rolloos). De Master Classes zijn bestemd voor laatstejaars studenten, starters en young professionals (<6 years werkervaring, <35 jaar oud, min. Bachelor diploma). Dit jaar richten de Master Classes zich vooral op de mogelijkheden van digitale technologie. Je kunt je Master Class boeken als je je als bezoeker registreert op www.offshore-energy.biz.

Young Professional Career Planning
Kom praten over je vaardigheden en je carrière! Wij dagen je uit om na te denken over ambitie, motivatie, de impact op de balans tussen werk en leven en de mogelijkheden in de sector.

The Well of Fortune Challenge
Tijdens de Well of Fortune Challenge worden YP’s gevraagd om hun ideeën te delen over hoe organisaties ‘millennial proof’ kunnen zijn. Zij kunnen deze ideeën in de Well of Fortune deponeren.  Wat verwacht je van je manager, medewerker, jouw gedeelte van de industrie? Heb je een idee dat je als persoon of professional verder zou helpen te ontwikkelen? Na Offshore Energy wordt het beste idee gekozen en gepresenteerd. De winnaar ontvangt een prijs aangeboden door Krauthammer.

Meer informatie
Andere programmaonderdelen bestaan uit het jaarlijkse Young IRO Event, Young Professionals in the Spotlight bij Community Square en de OE Young Engineer Award. Bovendien ontvangen bezoekers die zich registreren als student een gereduceerd tarief voor de Offshore Energy Conference sessies. Voor meer informatie over de Young Professional Hub en het hele programma voor YP’s tijdens OEEC, ga naar www.offshore-energy.biz.