10de editie Gebruikte Botenbeurs Hoorn 2018

De Gebruikte Botenbeurs Hoorn, vindt dit jaar op 20, 21 en 22 juli 2018, voor de 10de keer plaats in de monumentale havens van de oude Zuiderzee-stad Hoorn. Tijdens deze 10de editie worden de krachten gebundeld, de Gebruikte Botenbeurs is een samenwerking aangegaan met Botentekoop.nl en met het marketingplatform Holland Boven Amsterdam en Hoorn Marketing, “Ik Hou van Hoorn”. 

De Gebruikte Botenbeurs Hoorn is een onderdeel van de Waterweek Hoorn 2018 die over deze drie dagen naar  verwachting zo’n 35000 bezoekers gaat trekken. De Waterweek Hoorn kent tal van verschillende evenementen, met onder andere Drakenbootraces, Openwaterzwemmen, een Wijnfestival, een Watercongres, een Shantyfestival, een Expo en een Nautische markt.

De Gebruikte Botenbeurs Hoorn is voor bezoekers gratis toegankelijk. De haven van Hoorn wordt in 2018 weer volledig gevuld worden met boten in alle soorten en maten. Het varieert van trailerbare zeilboten en sloepen tot 20 meter lange luxe jachten in het hogere prijssegment. Tussen deze uitersten is er een gevarieerd aanbod tussen motor- als zeilboten. De boten liggen op Mediterrane wijze voor anker met de achterstevens naar de kade. Op de wal staan kramen en tenten met nautische producten en diensten.

Inschrijven
Niet alleen bedrijven kunnen zich inschrijven, ook particulieren die de verkoop zelf ter hand nemen zijn van harte welkom. Elk jaar vinden boten een nieuwe eigenaar tijdens of vlak na de beurs. Ga voor meer informatie naar www.gebruiktebotenbeurshoorn.nl