Aanzienlijke contractverlenging Stork Technical Services met Apache

RBG, recentelijk overgenomen door Stork Technical Services, is een toonaangevende leverancier van beoordelings-, inspectie- en reparatiediensten (AIR) aan de wereldwijde energiesector. Het bedrijf is een 2-jarige contractverlenging- met een waarde van

34 miljoen Euro- overeengekomen voor levering van fabric maintenance- en deck crew-services aan Apache North Sea Limited (‘Apache’).

Het contract, dat in 2008 door RBG is gesloten, regelt voortzetting van de levering van een breed scala aan geïntegreerde diensten, zoals specificatie, applicatie en reparatie van coatings, passieve brandbeveiliging, thermische isolatie en speciale oplossingen voor toegang en steigerwerk voor de vijf platforms op het Forties-veld in de Noordzee.

In de afgelopen drie jaar heeft RBG in het kader van de samenwerking met Apache een uitstekende staat van dienst opgebouwd voor wat betreft de veiligheid, met meer dan 542.000 geregistreerde uren zonder één verzuimincident (LTI). RBG werkt met multidisciplinaire teams voor de uitvoering van de complexe werkzaamheden en minimaliseert hiermee de druk op de beschikbare ruimte op het olie-veld en de logistiek rondom personenvervoer.

Dave Workman, CEO van RBG: “Dit contract onderstreept onze positie als toonaangevende preferred supplier voor ondersteunende diensten op het continentaal plat van het Verenigd Koninkrijk en de voordelen van ons geïntegreerd serviceaanbod. De regio is nog steeds een belangrijke groeimarkt en deze verlenging stelt ons in een uitstekende positie voor de uitvoering van onze plannen binnen de regio in 2011 en daarna. Al meer dan 35 jaar kunnen wij bogen op een ongeëvenaarde staat van dienst voor wat betreft de levering van fabric maintenance-services in de Noordzee. Deze uitbreiding is een erkenning van het geweldige werk van ons projectteam en de veilige, topkwaliteit diensten die zij leveren, zowel onshore als offshore.

Bill Logan, production manager van Apache North Sea: “Stork Technical Services’ RBG leverde de afgelopen drie jaar service van topkwaliteit en wij verheugen ons op de voortzetting van de werkrelatie met het bedrijf.”

Over RBG
Het hoofdkantoor van RBG bevindt zich in Aberdeen in het Verenigd Koninkrijk en het bedrijf is zowel internationaal als op het continentaal plat van het Verenigd Koninkrijk actief. RBG heeft wereldwijd meer dan 4500 mensen in dienst en de servicecentra en kantoren zijn gevestigd in belangrijke gebieden voor energie-exploratie en productieactiviteiten, waaronder begrepen Azerbeidzjan, Italië, Kazachstan, Qatar, Trinidad & Tobago, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Meer… RBG Group

Over Stork Technical Services
Stork Technical Services, een volledige dochteronderneming van Stork B.V., is een wereldwijde leverancier van kennisgebaseerde Asset Integrity Management-diensten voor de olie & gas-, power- en chemische sector. Van concept tot en met uitvoering streeft Stork Technical Services ernaar om haar klanten te helpen risico’s te verminderen, veiligheid te garanderen en de milieuprestaties te verbeteren. Met 14.500 medewerkers wereldwijd bieden we innovatieve oplossingen en integreren we denken en doen op het gebied van asset integrity, consultancy, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwbouw, verhuizingen, diensten en andere gerelateerde, complexe projecten.

Meer… Stork Technical Services