AEGIR-Marine viert jubileum met eigen boek

AEGIR-Marine heeft het eigen boek gepresenteerd op Europort genaamd ‘Het blije bedrijf’, ter ere van het vijftienjarige bestaan van AEGIR-Marine.

Eigenaar Ruud Muis van AEGIR-Marine heeft tijdens de presentatie het eerste exemplaar van ‘Het blije bedrijf’ overhandigd aan Peter Zoeteman, voorzitter van de branchevereniging Netherlands Maritime Technology.

Het is een boek gaat over de liefde voor de scheepvaart, de no-nonsense mentaliteit die deze tak definieert en de manier waarop AEGIR-Marine een belangrijke speler werd in een markt die gedomineerd wordt door multinationals. Ruud Muis: ‘Het is geen rocket science wat we doen. Het belangrijkste verschil is dat wij voortdurend proberen om onszelf te verplaatsen in de schoenen van de klant. We denken na over voor service wij zouden willen en geven dat aan onze klanten. Wij zijn pro-actief, denken in oplossingen en zijn er wanneer ze ons nodig hebben. Dat is alles.’

Ook komen medewerkers, klanten, toeleveranciers en partners aan het woord. Het boek ‘Het blije bedrijf’ is zowel in het Nederlands als in het Engels verkrijgbaar.