Benoeming Algemeen Directeur SPIE Controlec Engineering B.V

Per 1 maart 2012 is de heer ir. Auke de Leeuw benoemd tot Directeur van het ingenieursbureau SPIE Controlec Engineering B.V.

Auke de Leeuw heeft ruime werkervaring in de engineeringbranche: Auke heeft diverse Projectmanagement- en Directieposities bekleed bij Tebodin alwaar hij 18 jaar heeft gewerkt.

SPIE Nederland is in de afgelopen jaren sterk gegroeid waardoor het nu als Multitechnische dienstverlener in de markt bekendheid heeft. Dit betekent dat ook de organisatie aan aanpassing onderhevig is.

SPIE Controlec Engineering B.V., met vestigingen in Schiedam, Terneuzen en Elsloo, is als zelfstandig ingenieursbureau en onderdeel van SPIE Nederland B.V. met 375 professionals actief in de sectoren^ Olie en^ Gas, Industrie, Chemie, Food, Farma en bij de Overheid. Duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke drijfveren voor SPIE Controlec Engineering B.V.

Over SPIE Nederland SPIE Nederland (dochteronderneming van SPIE S.A.) heeft meer dan 1850 medewerkers, welke vanuit 16 vestigingen een omzet genereren van Euro 300 M. SPIE Nederland werkt vanuit de divisies SPIE-Technology, SPIE-Infra, SPIE-Building Systems, SPIE-Engineering en SPIE-Industry voor zowel de private als de publieke sector in alle disciplines aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen, stuwen, industriële installaties en gebouwinstallaties. Ook het geven van onderhoudsadvies en het bouwen van softwaresystemen ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoren tot de core-business. SPIE Nederland behoort tot de top 5 technische dienstverleners in de Nederland.

Meer…  SPIE