Broekman Group wordt Broekman Logistics

Broekman Group maakt vandaag bekend dat het zijn naam heeft veranderd in Broekman Logistics. Met deze naamswijziging wil Broekman Logistics benadrukken dat het zich volledig focust op logistiek. Naast een naamswijziging is er een nieuwe huisstijl én website. Met deze veranderingen rondt Broekman de herinrichting van de onderneming af.

Focus op ketenregie in de logistiek
In de afgelopen jaren is Broekman Logistics er in geslaagd zijn positie te versterken door specialisatie en internationalisering. De onderneming heeft zich ontwikkeld van cargadoor tot ketenregisseur.

Broekman Logistics wil verder groeien, zowel in de landen waar het al actief is als daarbuiten. Acquisitie en het afstoten van bedrijfsonderdelen hebben geleid tot een nieuwe bedrijfsstructuur met drie duidelijke business units: Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals.

Daarnaast wordt er nog meer ingezet op drie niches: logistiek voor de energie- en offshore-industrie, voor verpakte chemische producten en voor de truckmotive-industrie.

Nieuwe huisstijl en website
‘Nu de organisatie opnieuw is ingericht, ontstond de wens dit visueel uit te dragen,’ stelt Raymond Riemen, CEO van Broekman Logistics. ‘Het blauwe logo, de gestileerde letters B en M, geniet een bekendheid van 90 procent, daar houden we aan vast. We hebben er wel voor gekozen ‘Logistics’ aan het logo toe te voegen.’

Bij de nieuwe naam en huisstijl hoort ook een nieuwe website, www.broekmanlogistics.com. Op de website staat nieuws omtrent de laatste ontwikkelingen in de logistieke markt. De website is zowel in het Nederlands, Engels als Chinees beschikbaar.