De Baak en Navingo presenteren Offshore Energy Masterclasses

DSC_0206

De Baak, centrum voor leiderschap en ondernemerschap en Navingo, Maritime & Offshore Media Group, gaan tijdens Offshore Energy 2013 in oktober interactieve Masterclasses aanbieden met masters uit de offshore industrie. De Masterclasses zijn bedoeld voor young professionals die zich verder willen ontwikkelen. Tijdens de Masterclasses kunnen zij in een interactieve setting leren van Masters uit de industrie en een expert van de Baak.

Tijdens de Masterclasses staan persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit centraal. Elke Masterclass gaat in op een bepaald thema, zoals “Hoe ontwikkel ik mijn managementcapaciteiten?” Of: “Hoe word ik een ‘trusted advisor’ voor mijn klanten?” De Masterclasses vormen een nieuw onderdeel van Offshore Energy Exhibition & Conference, in aanvulling op de tweedaagse B2B beurs en het conferentieprogramma.

Volgens Brenda Wigleven van de Baak sluiten de Masterclasses goed aan bij een duidelijke trend in sectoren waar tekorten aan voldoende gekwalificeerd personeel spelen of dreigen. Wigleven: “Organisaties doen steeds meer moeite om (jonge) werknemers goed te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Want wie tevreden is over zijn of haar loopbaan, het eigen presteren en perspectieven voor de toekomst, die blijft.” “Persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en leiderschapsontwikkeling zijn dé expertises voor de Baak. We vinden het leuk om tijdens Offshore Energy te laten zien wat je daarmee kunt doen.”

Annemieke den Otter, Event Manager Offshore Energy: “Wij zijn blij dat we in de Baak een partner hebben gevonden om deze Masterclasses goed neer te zetten. We horen steeds vaker hoe belangrijk behoud van personeel is en de rol die aandacht voor persoonlijke ontwikkeling daar bij speelt. Door deze interactieve Masterclasses te organiseren voor young professionals willen we daar een bijdrage aan leveren.” Per Masterclass is een beperkt aantal plaatsen voor studenten beschikbaar.

De organisatie van Offshore Energy is momenteel bezig met het uitnodigen van Masters uit de upstream olie en gas industrie.

Meer…www.offshore-energy.biz