De Maritieme & Offshore Carrièregids ’15 is uit!

De Maritieme & Offshore Carrièregids ’15 is interactiever dan ooit!

De Nederlandse maritieme en offshore sector is goed voor ongeveer 200.000 banen. Elk jaar is er ruimte voor 2.000 nieuwe banen voor starters bij Nederlandse bedrijven. Studenten op zoek naar een stagebedrijf, afgestudeerden op de uitkijk naar een baan of (latent) werkzoekenden die een nieuwe uitdaging zoeken; de dynamische maritieme en offshore sector biedt voor iedereen wat wils. In de Maritieme & Offshore Carrieregids ’15 presenteren meer dan 70 bedrijven uit de Benelux zich.

Nog meer
Het is alweer de negende keer dat de Maritiem & Offshore Carrièregids wordt uitgegeven als hulpmiddel bij het oriënteren op de maritieme en offshore banenmarkt.  De 2015-editie bevat nog meer bedrijfspresentaties, informatie over de branches, dé sollicitatietrucs en handige loopbaantips.

Digitaal
Nieuw dit jaar is het digitale, interactieve magazine. De nieuwe vormgeving maakt het mogelijk om tussen de lessen door mobiel, op de bank met een tablet of gewoon achter de computer kennis maken met de sector waarin het aantal beschikbare banen ieder jaar verder groeit.

Laat je inspireren door ervaringen van studenten en professionals.

MeerMaritieme & Offshore Carrièregids