Drie Nederlandse bedrijven openen hun deuren in Singapore

Zijn excellentie Jacques Werner, ambassadeur van de Nederlandse ambassade in Singapore, heeft deze maand officieel het nieuwe pand van Hatenboer-Water, IMT en TrustLube geopend. De drie bedrijven bundelen hun krachten door de meerwaarde van elkaars bedrijven te erkennen om hoogwaardige en duurzame oplossingen aan hun offshore klanten te bieden. De kantoren bevinden zich in het Tradehub gebouw aan de Boon Lay Way in Singapore.

Alle drie de bedrijven waren verheugd dat de ambassadeur aanwezig kon zijn om de officiële opening te verrichten. In zijn openingstoespraak benoemde hij de exacte redenen achter deze gezamenlijke operatie:

“Al in de vroege handelsdagen van Nederland wisten de Nederlanders dat zij de strijd tegen het water alleen konden winnen door samen te werken. Dit zit inmiddels verankerd in ons DNA: door samen te werken creëren we groei en innovatie.

Deze drie bedrijven, die alle drie actief zijn in de maritieme en watersector, delen nu hun kantoor en hun ervaringen in Singapore. Samen zullen ze groeien en hun activiteiten verder uitbreiden in Azië. En net als deze bedrijven, worden we sterker door samen te werken. Singapore en Nederland zijn sterke en betrouwbare economische partners. Decennia van samenwerking omvatten industrie, onderwijs, onderzoek, cultuur en overheidsbeleid. We hebben een hechte en langdurige relatie opgebouwd door samen te werken in de maritieme en watersector. Onze landen hebben geprofiteerd en geleerd van deze relatie en zijn hierdoor gegroeid. Veel van de meest vooraanstaande Nederlandse bedrijven in deze sector hebben al vestigingen geopend in Singapore. Zij worden nu vergezeld door IMT Far East, Hatenboer-Water Asia and Trustlube.

IMT, Hatenboer-Water and Trustlube bieden geïntegreerde oplossingen van bron tot tappunt, van tekentafel tot implementatie, zowel de technologie als de tools die nodig zijn voor de bediening. Innovatie, hoge kwaliteit en groei door samenwerking zijn de sleutelwoorden voor deze samenwerking.”

Meer…IMTHatenboer-Water en TrustLube