ERIKS vergroot opnieuw vestigingennetwerk

ERIKS breidt haar vestigingennetwerk in Nederland per april verder uit tot 25 locaties. Hiermee anticipeert ERIKS op de toenemende industriële bedrijvigheid in met name de Eemsmond en Flevoland. Daarnaast vervult ERIKS de wens van haar relaties in de industrie en bij onderhoudsbedrijven in deze regio’s om dichtbij hen met voorraden en kennis aanwezig te zijn.

Bij de ERIKS Servicecenters is een zeer breed pakket aan onderhoudsartikelen en technische componenten te vinden die bijdragen aan duurzame en milieuvriendelijke productieprocessen voor alle takken van de industrie: zoals de voedingsmiddelenindustrie, chemie, petrochemie, machine- en apparatenbouw, maar ook voor installateurs, (riool)waterbeheer, afvalverwerking, energiebedrijven, overheidsinstellingen, enz.

Compleet leveringsprogramma werktuigbouwkundige componenten
Afsluiters Lagertechniek
Instrumentatie Kettingen en koppelingen
Kunststof leidingsystemen Elektromotoren en motorreductoren
Kunststoffen Hydrauliek & Pneumatiek
Industriële slangen Intern transport, hijs- en heftechniek
Flensafdichtingen Gereedschappen en machines
O-ringen en rubbertechniek Persoonlijke beschermingsmiddelen
Dynamische afdichtingen Onderhoudsproducten

ERIKS heeft kennis en logistieke dienstverlening tot een van haar kernactiviteiten verheven. Om snel of klantspecifiek te kunnen leveren, maar ook voor service en onderhoud is lokale aanwezigheid een belangrijk voordeel. ERIKS onderscheidt zich sterk, door haar uitgebreide kennis van producten en applicaties, waardoor de afnemer de meest duurzame totaaloplossing wordt geboden.

Nieuwe vestigingen in Almere en Delfzijl
Begin april start ERIKS Servicecenters in Almere en Delfzijl met nieuwe vestigingen. In Almere wordt ingetrokken bij Alfa Techniek, een gespecialiseerd bedrijf voor rubbertechniek binnen de ERIKS groep. ERIKS Servicecenter Almere is gevestigd aan de Rondebeltweg 32.
De bouw van een nieuw pand aan de Deltaweg 30 in Farnsum (gemeente Delfzijl) waarin ERIKS Servicecenter Delfzijl zich gaat vestigen is in volle gang. Tot de oplevering deze zomer is het ERIKS Servicecenter Delfzijl tijdelijk gehuisvest aan de Oosterhorn 20-22 in Farnsum. De complete gegevens:

ERIKS Servicecenter Almere ERIKS Servicecenter Delfzijl
Rondebeltweg 32 Oosterhorn 20-22
1329 BB Almere 9936 HD Farnsum
T (036) 538 73 00 T (0596) 63 38 20
F (036) 538 73 10 F (0596) 63 38 29
E [email protected] E [email protected]

Bron: ERIKS, 31-03-2011;