Gaastra continueert sponsorschap van de Delta Lloyd Regatta

DeltaLloydRegatta2012

Nederlands grootste merk op het gebied van nautische kleding, Gaastra, zal haar ondersteuning van de Delta Lloyd Regatta de komende jaren blijven voortzetten. Al jaren is Gaastra met haar merk Gaastra Pro een trouwe supporter van de Delta Lloyd Regatta die beide innovaties hoog in het vaandel hebben staan. Het Olympische zeilevenement is al 28 jaar toonaangevend in het aantrekkelijker en toegankelijker maken van de zeilsport. Dit jaar zullen bijvoorbeeld voor het eerste alle boten worden voorzien van een zogenaamde track- en tracer waardoor alle wedstrijden in 3D te volgen zijn via het internet.

Gaastra Pro ondersteunt vele Olympische- en zeezeilers waaronder de succesvolle zeiler Pieter Jan Postma uit Sneek. Met al deze kennis en ervaring ontwikkelt Gaastra Pro kleding en materialen die de zeilers een grote sprong moeten geven. De Delta Lloyd Regatta, die samen met 4 andere Europese Regatta’s een nieuw circuit hebben opgezet genaamd de Champions Sailing Cup, vindt van 21 – 25 mei plaats in Medemblik.

Gaastra is een internationaal, functioneel en nautisch sportswear merk met een DNA dat is gedrenkt in pure nautische passie. Het bedrijf dankt zijn internationale reputatie aan een unieke mix van functionaliteit en fashion, die consequent wordt doorgevoerd in Gaastra Pro en Gaastra Sportswear. Gaastra Pro is de complete professionele lijn, die via de meest geavanceerde technieken en materialen maximaal comfort en optimale bescherming biedt onder alle omstandigheden. Of dat nu tijdens een uitdagende regatta over de oceanen is of tijdens een recreatieve tocht over de binnenwateren. Gaastra Sportswear, onderverdeeld in de lijnen Sport en Breton, is de stoere en sportieve fully coordinated casual collectie, altijd sterk geïnspireerd op het rijke nautische erfgoed van Gaastra. Beide hoofdcollecties, Gaastra Pro en Gaastra Sportswear, bieden tevens een uitgebreide selectie accessoires en schoenen.

Meer… Delta Lloyd Regatta