Gert-Jan Kramer benoemd tot erelid KIVI NIRIA

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA heeft ir. G.J. (Gert-Jan) Kramer benoemd tot erelid. De heer Kramer kreeg deze onderscheiding voor zijn inzet om de rol van techniek en innovatie zichtbaar te maken. Met het erelidmaatschap waardeert KIVI NIRIA mensen die veel voor de techniek in het algemeen betekenen.

Kramer was zeer verrast/vereerd met zijn benoeming: “Mijn onderscheiding als Erelid van KIVI NIRIA heeft me zeer verrast. Als ingenieur heb ik altijd gewoon mijn werk gedaan zonder over dit soort zaken na te denken. Ik ervaar het in elk geval als zeer eervol.”

Martin van Pernis, president van KIVI NIRIA, noemde de heer Kramer in zijn toespraak een voorbeeld voor jonge ingenieurs als het gaat om wat je allemaal kunt bereiken als ondernemende ingenieur. Inzicht, daadkracht en passie zijn hierin belangrijke eigenschappen. De heer Kramer begon in 1983 bij ingenieursbureau Fugro. Sindsdien heeft hij dit bedrijf uitgebouwd en getransformeerd tot een op de modernste technieken gebaseerd ingenieursbureau van wereldklasse.

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA is het netwerk van ingenieurs en hoger opgeleide technische professionals in Nederland. Dit netwerk biedt mogelijkheden om kennis te ontwikkelen en te delen met andere professionals. Het promoten van techniek in de samenleving is een van de speerpunten van KIVI NIRIA.

Meer… KIVI NIRIA