HR-strategieën tijdens Masterclass OEEC

Tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) biedt de organisatie een breed conferentieprogramma aan. Speciaal voor HR-professionals en anderen die zijn geïnteresseerd in inzetbaarheid en outplacement strategieën in lastige tijden is er de masterclass ‘Learning from Military Sourcing of Talent: Employability and outplacement strategies during a downturn’.

Tijdens deze masterclass presenteert René Annema, Hoofd van Outplacement & Relationship Management bij het Ministerie van Defensie, op een interactieve wijze HR-strategieën die kunnen worden toegepast op de offshore energy sector. Het Ministerie van Defensie heeft veel ervaring in het proactief stimuleren van de inzetbaarheid en outplacement van haar medewerkers.

“Ons doel is om de deelnemers aan de masterclass te inspireren om op een andere manier na te denken over deze HR-onderwerpen en te ontdekken op welke manier het Ministerie van Defensie en bedrijven uit de offshore energy sector elkaar kunnen helpen”, legt René Annema uit.

Registreer hier voor de Masterclass, wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Wanneer: woensdag 26 oktober van 14:00 – 16:00 uur.
Waar: Zaal G104, RAI Amsterdam.