Interactieve plattegrond Offshore Energy 2020 live

Sluit aan bij de grootste Europese beurs en conferentie die zich richt op de hele offshore energiemix op 26, 27 en 28 oktober in de RAI Amsterdam, Offshore Energy Exhibition & Conference. Met olie en gas, offshore wind en mariene energie die allemaal samenkomen tijdens dit evenement, creëert Offshore Energy de ideale plek om uw innovaties, producten en diensten aan de wereld te tonen.

Boek uw stand met interactieve plattegrond

Offshore Energy Exhibition wordt op 27 en 28 oktober gehouden in de RAI Amsterdam. Tijdens de rebook-periode zijn al 35 procent van de stands geboekt. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om snel een plek veilig te stellen. Ga naar https://floorplan.offshore-energy.biz/ om de actuele plattegrond te bekijken. Klik op de stands om te zien welke bedrijven hun plek al hebben geboekt.

Offshore Energy Exhibition & Conference

Meer dan 10.000 offshore-professionals met 90 nationaliteiten ontmoeten 550 belangrijke spelers uit de internationale offshore-industrie die op het evenement exposeren. Het conferentieprogramma omvat sessies over de energietransitie, olie en gas, offshore wind, mariene energie en duurzame maritieme oplossingen. Offshore Energy Exhibition & Conference biedt het platform om nieuwe prospects te ontmoeten en relaties met andere toonaangevende spelers in de industrie te versterken. Ga voor meer informatie naar www.offshore-energy.biz.