iSea – clash of the concepts

iSea_2014_plaat1430_tcm174-356734

Goede, duurzame, innovatieve ideeën rondom de Noordzee: ze staan centraal tijdens iSea, het innovatieve netwerkevenement voor duurzaam gebruik van de Noordzee op 13 juni, in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger. Met dit netwerkevenement wil Rijkswaterstaat mensen met ideeën, ondernemers, investeerders, experts en beleidsmakers inspireren en verbinden om samen nieuwe duurzame initiatieven te ontwikkelen. Goede ideeën staan centraal in het ‘wedstrijdonderdeel’ van iSea, ‘Clash of the Concepts’. Deelnemers presenteren hun idee voor duurzamer gebruik van de Noordzee aan de aanwezigen en een deskundige jury. Daarbij worden ze geholpen door dagvoorzitter Raoul Beeldsnijder, die vooraf een workshop pitchen verzorgt.

Van idee tot succes!
Heb jij een vernieuwend idee voor een duurzamere Noordzee?
• Weet jij bijvoorbeeld hoe schepen schoner kunnen varen?
• Heb jij dé oplossing tegen zwerfvuil in zee?
• Kan jij hét duurzame vissersschip ontwerpen dat het milieu niet aantast?
• Heb jij een idee hoe je duurzame energie op of uit de zee kunt winnen?
• Weet jij hoe windmolenparken multifunctioneel gebruikt kunnen worden?
• Of heb jij een ander slim idee?

Doe dan mee aan iSea Clash of the Concepts en maak jouw idee tot een succes! Je maakt kans op een innovatievoucher ter waarde van 10.000 euro te besteden bij één van de grote kennisinstituten, plus een vergelijkbare bijdrage van het instituut naar keuze en één-op-één begeleiding vanuit de overheid bij de realisatie van je idee.

Meedoen?
Schrijf je in voor 4 april 2014 23.59 uur op www.rijkswaterstaat.nl/isea. Hier vind je ook uitgebreide informatie over iSea Clash of the Concepts.