Jan Versteegh moderator op Community Square tijdens MOCE

Na het succes van de eerste editie afgelopen jaar op het Maritime & Offshore Career Event (MOCE), is Community Square: ‘de plek voor een leuk gesprek’ dit jaar terug op de beursvloer. Jan Versteegh, onder andere bekend van BNN en Wie is de Mol?, staat op het podium om met professionals en bezoekers in gesprek te gaan over onderwerpen die de maritieme en offshore sector de komende jaren op zijn kop gaat zetten.

Het programma van Community Square staat dit jaar in het teken van transitie in de maritieme en offshore sectoren. Die transitie zie je op verschillende manieren terug. Op Community Square pikken we een paar onderwerpen uit die jou aan gaan.

Neem plaats en praat mee
Met zijn energieke, soms wat eigenzinnige wijze en scherpe humor gaat Jan Versteegh in gesprek met professionals, young professionals en studenten uit de industrie. Onderwerpen als de invloed van energietransitie op jou en jouw loopbaan, ontwikkelingen op de Noordzee en de kansen binnen offshore wind. Tot slot gaat Jan Versteegh in gesprek met bedrijven over nieuwe technologieën. Wat betekent emissieloos varen, autonoom varen of 3D-printen voor reders, scheepsbouwers, toeleveranciers en iedereen die in de sector werkzaam is? Ook is hier ruimte voor jou mening. Dus neem plaats op het terras bij Community Square en praat mee.

‘Dit was het MaritiemNieuws.nl’
Naast de verschillende talkshows laten we inspirerende personen aan het woord tijdens de Inspirational Talks. Onder ander CEO van Seaway Heavy Lifiting en IRO-directielid Jan Willem van de Graaf betreedt het podium. Tot slot wordt de kennis van de bezoekers getest met de quiz ‘Dit was het MaritiemNieuws.nl’. Denk jij alles te weten wat in de industrie speelt? Wij dagen je uit!