Kom vandaag naar #MOCE2015

Vandaag is het dan eindelijk zover, de negende editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) en wij hebben er mega zin in! In het Beurs-WTC staan meer dan 100  topbedrijven uit de maritieme en offshore sector. De scheepsbel hangt klaar op het podium in de Rotterdam Hall voor  Harold W.M. Linssen, kranten waar het laatste nieuws in te lezen is worden nog gedrukt, de microfoons en presentatieruimtes zijn getest op het mooiste geluid, de simulator van Loodswezen staat klaar in de Mercurius Hall en de zeilboot van Team Delft Challenge rijdt  woensdagochtend vroeg Rotterdam centrum en ligt voor anker gaan op het bordes van het Beurs-WTC.

Oftewel allemaal goede redenen waarom jij er vandaag bij moet zijn! Kom kijken op #MOCE2015 zodat jij zelf je mening kan vormen over de branche en/of van bedrijven die zich aan jou willen presenteren.

Het belangrijkste en het enige wat jij nog moet doen is jezelf online registreren en dat doe je door op deze link te klikken: https://registration.maritimeoffshorecareerevent.com/

Als je nog een momentje over hebt, kijk dan even naar de plattegrond (https://www.moce.biz/nl/visitors/floor-plan/) zodat jij precies weet welke bedrijven er zullen staan met een stand en waar.

Wij hebben gezorgd dat het Beurs-WTC er weer spectaculair uitziet.
Schrijf jij je in, dan zien we je straks.

Tot zo, Team MOCE.