Marinefregat Hr. Ms. Piet wordt superluxe jacht

 

Pierrejean Design Studio legt de focus op totaalconcepten waarbij het ontwerp van de buitenkant net zo belangrijk is als het interieur, een interactieve werking.

Het onderzoek voor het ontwerp op superstructuren biedt de mogelijkheid om de algemene architectuur te verrijken, hetgeen leidt naar een betere kijk op de aanwezige ruimte met meer aandacht voor licht en schaduw door bijvoorbeeld grote ramen.

Dit binnen/buiten concept is gericht op de zee en de omgeving van het schip met open ruimtes die naar gelang kunnen worden ingedeeld. Een mooi alternatief voor de klassieke gezellige interieurs. Pierrejean Design Studio hanteert een pure stijl met flexibele vormen en de discrete integratie van de laatste technologieën, dit geeft het jacht een dynamisch en futuristisch aspect. Het interieur is simpel, maar niet minimalistisch. De superstructuur biedt stijl en volume, maar ontwijkt extra kosten en gewicht door de architectuur. Er is extra aandacht voor de finish en de materiaal, allen in dezelfde jachtstijl.

Meer… Pierre Jean Design