Matchmaking en Maritieme Conferentie

Panamatch organiseert in opdracht van de EVD een uitgaande bedrijvenmissie naar Panama tussen zondag 8 februari en zondag 15 februari 2009. Via individuele matchmaking voor uw bedrijf, bedrijfsbezoeken en netwerkbijeenkomsten doet u kennis op over de Panamese markt. De missie wordt gecombineerd met deelname aan de PANAMA MARITIME IX World Conference & Exhibition 2009, die zal plaatsvinden vanaf zondagavond 8 februari (avondopening beurs) t/m woensdag 11 februari 2009. Naast het netwerk- en matchmakingprogramma kunt u deelnemen aan deze beurs in een gezamenlijk Nederlands paviljoen.

Het matchmaking en netwerkprogramma
Toegesneden op uw organisatie wordt voor u een persoonlijk matchmakingprogramma samengesteld, op basis van uw wensen. Hoe eerder u zich inschrijft, hoe beter wij aan uw wensen tegemoet kunnen komen.

Daarnaast worden gedurende de gehele week diverse bezoeken georganiseerd aan onder andere de ACP, APM, de free-trade zones Colon, Howards en natuurlijk aan de sluizen. Er wordt een compleet programma voor u samengesteld.

Tijdens uw verblijf in Panama wordt een receptie georganiseerd waarvoor wij natuurlijk onze Panamese contacten zullen uitnodigen, maar waarvoor u ook uw eigen (Panamese) relaties kunt uitnodigen.

Het Beursprogramma
De Panama Maritime IX vindt plaats van zondagavond 8 februari (opening) tot en met woensdag 11 februari, en bestaat uit een combinatie van verschillende conferenties en lezingen en een beurs. Door diverse Panamese bedrijven worden ook vanaf de beurs excursies georganiseerd. U kunt via onze website een Engelstalig programma downloaden.

Het Holland Paviljoen
U kunt ook deelnemen aan het Holland Paviljoen. Wij bieden u daar de volgende mogelijkheden:

– bedrijfsposter/bord/banner in de stand
– workshop/presentatie via beeldscherm op van te voren afgesproken tijden
– uitreiken van folders en ontvangen van gasten in de stand
– deelname aan receptie/slotfeest gehouden op de beurs inclusief persoonlijke uitnodigingen aan uw relaties

Panama Nieuwsbrief
Er wordt een speciale Panamatch nieuwsbrief gemaakt voor Panamese bedrijven en (overheids)organisaties. Deze nieuwsbrief zal bestaan uit algemene Nederlandse sectorinformatie, maar ook uit specifieke bedrijfsinformatie, ofwel uw informatie. Deze nieuwsbrief wordt digitaal verzonden aan alle relevante Panamese contacten.

Deelname
Panamatch staat open voor alle Nederlandse bedrijven. De kosten voor deelname aan het matchmakingprogramma en de PANAMA MARITIME IX World Conference & Exhibition 2009 bedragen slechts € 500,- per bedrijf. De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Let op: het aantal mogelijke deelnemers is beperkt.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven voor deze missie tot 10 januari 2009

Bron: EVD, 08-12-2008;