Modetalent Loekie Mulder ontwerpt jurk voor Women in Technology 2015

  • binnenland

Modeontwerpster Loekie Mulder creëert een speciale jurk voor de Women in Technology 2015 kalendershoot.

Technische fashion touch
Women in Technology is een rolmodellenwedstrijd waarbij ambitieuze, technische vrouwen zich via www.womenintechnology.nl kunnen aanmelden. Zij strijden om twaalf felbegeerde plekken op de Women in Technology kalender 2015 van Dosign Engineering en een reis voor twee naar Dubai. Opkomend ontwerptalent Loekie Mulder geeft de kalender met haar sfeervolle en uitdagende creaties een nóg professionelere en – niet te vergeten – fashion touch.

Een dozijn technische thema’s
Iedere kalendermaand heeft een andere boodschap. Mulder voert de jurk daarom uit in twaalf verschillende stofprints geïnspireerd door twaalf ‘technische onderwerpen’, zoals duurzame energie, olie en gas offshore, constructie en robotica. “Ik vind het belangrijk dat mijn kleding draagbaar is, maar ik heb geen bezwaar als iemand het ‘kunstwerkjes’ noemt.“

Kansen pakken
Dat juist Loekie Mulder is gevraagd voor het jurkontwerp voor Women in Technology 2015, past in de filosofie van Dosign Engineering om slimme en energieke talenten de kans te geven zich te onderscheiden. Ze studeerde in 2013 af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Haar ontwerpen waren al te bewonderen in de finale van Hollands Next Topmodel en op de Prague Design and Fashion Week. En vanaf 2015 dus ook in de Women in Technology kalender van Dosign Engineering.

 

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten