MSC Cruises wint Award tijdens finale nationale business award

  • binnenland

Afgelopen zondag, 15 februari, is MSC cruises tijdens de Succes Award Show uitgeroepen tot winnaar in de categorie Hospitality. Dit nadat MSC Cruises al eerder door het Nationale Business Succes Award Instituut is verkozen tot branchewinnaar in de categorie Cruises.   

The Mediterranean way of Life
MSC Cruises is trots op haar mediterrane roots en blijft inspiratie putten uit haar herkomst. Met de uitgesproken Mediterrane manier van leven creëert MSC Cruises een unieke ervaring voor reizigers over de hele wereld. De waarden vanuit haar oorsprong; authenticiteit, menselijkheid en warmte vormen de kern van de MSC ervaring. Van de ongeëvenaarde gastvrijheid van MSC’s meertalige bemanning tot de verfijnde keuken gebaseerd op het concept dat heerlijk eten wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit, diversiteit, ontdekken en delen.

Klantgericht
Het reizen bij MSC Cruises biedt niet alleen een ultieme reiservaring, maar ook biedt MSC cruises een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Aan boord en aan land zijn de medewerkers van MSC Cruises dag en nacht in de weer om de klanttevredenheid hoog te houden. Deze gastvrije opstelling maakt MSC Cruises een zorgeloze partner op het gebied van cruises, die van alle gemakken zijn voorzien. De Nationale Business Succes Awards heeft MSC cruises daarom uitgeroepen als winnaar van de award in de categorie Hospitality.

Trots
Erik Schuffel, Managing Director MSC Cruises, is erg trots op deze prestatie en beschouwt de Award als een stukje erkenning. “De reizigers aan boord van de schepen van MSC Cruises worden ondergedompeld in de warme gastvrijheid welke voortkomt uit de Mediterrane bedrijfsfilosofie dat in het leven de momenten tellen en niet de minuten en dat men van elk moment ten volle moet genieten”.

Meer… MSC Cruises 

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten