Jan van Dinther. Jong Haventalent

Op zoek naar het Jong Haventalent 2022

Jong Havenvereniging zoekt naar een nieuw boegbeeld voor jonge mensen in de Rotterdamse Haven. Ben je of ken je iemand die deze titel komend jaar gaat overnemen? Dan is dit het moment!

Jan van Dinther. Jong Haventalent

Jan van Dinther heeft zich in het afgelopen jaar ingezet om te laten zien wat energietransitie in de haven echt is.
Hij vertelt in een paar minuten hoe zijn jaar is geweest en je hoort zijn leidinggevende van Siemens, Angelique Kuut, aan het woord. Want ook voor een werkgever is het mooi om een werknemer naar voren te schuiven als nieuw talent.

View on Youtube.

Samen toekomstbestendig
De titel Jong Haventalent is een initiatief van Jong Havenvereniging en wordt dit jaar voor de twaalfde keer uitgereikt. De toekenning van de titel gebeurt door een jury, waarin eerdere Jong Haventalenten en Havenmannen / vrouwen van het jaar zitten. De jury let op het profiel, de kennis van de haven en de motivatie van de kandidaten. De uitreiking vindt plaats tijdens de Dag van de Haven op dinsdag 14 december. Ben je jonger dan 35 jaar, heb je kennis van de haven en spreekt deze titel jou aan? Of ken je iemand die uitstekend binnen deze rol past? Vul het inschrijfformulier in voor 12 november op: www.havenverenigingrotterdam.nl/jonghaventalent