Siemens op beurs Offshore Energy 2011 in RAI Amsterdam

Siemens Nederland is op 11 en 12 oktober a.s. vertegenwoordigd op Offshore Energy 2011 in de Amsterdamse RAI. Op standnummer 224 toont Siemens de bezoeker haar portfolio met producten, oplossingen en diensten voor de offshore olie- & gasindustrie en de windsector. Tevens verzorgt Siemens verschillende presentaties tijdens de conferentie.

Op het gebied van watertechnologie presenteert Siemens de SiCure ballastwaterbehandeling, de Chloropac chloorbleekloog generator voor zeewaterkoeling, de productie van ketelvoedingwater (demi water) en de behandeling en productie van overboord- en injectiewater.

Voor de scheepvaartsector toont Siemens een nieuwe generatie diesel-/elektrische voortstuwingen, een nieuw platform voor ‘green’ fleetmanagement, alsmede integrated engineering software solutions waarmee aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden binnen zowel de ontwikkeling, productie als het onderhoud van schepen en offshore equipment.

Tenslotte presenteert Siemens ook haar elektrisch aangedreven rack & pinion jack-up systemen, turn-key offshore platforms voor het aansluiten van windparken op zee en oplossingen voor energie uit getijden.

Op standnummer 224 van Offshore Energy 2011 toont Siemens haar portfolio voor de offshore olie- & gasindustrie en de windsector.

Meer… Siemens