Toonaangevende sprekers op Offshore WIND Conference 2017

De huidige energiedoelstellingen vereisen ontwikkelingen op het gebied van hernieuwbare energie en ook offshore wind zal hierin een nadrukkelijke rol spelen. Er zijn veel uitdagingen die op korte termijn moeten worden aangepakt, zoals bijvoorbeeld kostenreductie en technologische ontwikkelingen. Daarnaast zal er ook een duidelijke visie op de toekomst geformuleerd moeten worden en mogelijk meer samenwerking ontstaan tussen offshore wind en industrieën als offshore olie en gas.

Allemaal punten waar Offshore WIND Conference 2017 zich op zal richten. De Offshore WIND Conference vindt plaats op 9 en 10 oktober als onderdeel van Offshore Energy Exhibition & Conference in de RAI Amsterdam. Met onder andere de volgende toonaangevende sprekers: Pieter van Oord van Van Oord, Davide Coppela van de European Space Agency, Arnold Groot van Circular Energy, Lars Kristensen van Bladt Industries en Daiva Matoniene van European Committee of the Regions belooft de conferentie een evenement van hoog niveau te worden. Beide conferentiedagen kennen een eigen voorzitter, op dag 1 wordt dit Bent Thambo Jensen, CEO van Ziton en op dag 2 staat Mike Blanch, Associate Director van BVG Associates gereed.

Het is nog mogelijk om kaarten te kopen voor de conferentie via www.offshorewindconference.biz, via deze website tref je ook het volledige programma alsook alle sprekers.