Valentijn-dating event: zeeman zoekt vrouw

  • binnenland

Sex-and-The-Sea-artwork-liggend

Vind de liefde van je leven in het Maritiem Museum Rotterdam
Een nieuw jaar met nieuwe kansen om die grote liefde te ontmoeten. Daarom organiseert het Maritiem Museum Rotterdam aansluitend op de expo ‘Sex & The Sea’ op Valentijnsdag een evenement voor mannen en vrouwen die werken in de haven of op zee en op zoek zijn naar een leuke vriend(in) én voor singles die op zoek zijn en benieuwd zijn of iemand uit de maritieme sector bij hem/haar past.

De makers van de tentoonstelling ‘Sex & The Sea, by Greenaway / Boddeke’ (nog te zien tot en met 19-12-2014) spraken met tientallen zeemannen en –vrouwen over het hebben of krijgen van een relatie. Uit hun verhalen bleek dat het heel vaak helemaal niet eenvoudig is. Je bent vaak maanden van huis, je collega’s aan boord zijn voor die periode je enige vrienden en familie, het contact met thuis is lastig door het gebrek aan internet op zee en op zoek naar vertier in verre havens kom je een heleboel verleidingen tegen. Hierdoor raak je steeds meer vervreemd van je wereldje thuis en is het lastig een hechte band op te bouwen. Maar een relatie met een zeeman of havenheld is ook een avontuur. Niet alleen is het leven samen nooit saai en heb je veel vrijheid voor je eigen dingen, ook kun je misschien samen tijdelijk in het buitenland gaan wonen.

Zeeman zoekt vrouw
Het nieuwe jaar is voor veel vrijgezelle levensgenieters misschien wel gestart met het goede voornemen om dit jaar de liefde van hun leven te gaan vinden. Dit geldt waarschijnlijk ook voor veel zeemannen/vrouwen en havenhelden. Daarom organiseert het Maritiem Museum Rotterdam aanvullend op ‘Sex & The Sea’ het Valentijn-event ‘Zeeman zoekt vrouw’. Dit dating-event is bedoeld voor mannen en vrouwen (hetero of homo) die werken in de haven of op zee en op zoek zijn naar een vriend(in) én voor iedereen die wel eens wil daten met iemand uit de maritieme sector.

Programma
Mannen en vrouwen kunnen op 14 februari vanaf 20.00 uur in het Maritiem Museum Rotterdam met zeevarenden en havenhelden kennis maken. Het wordt een avond waarbij de romantiek de boventoon voert. Aanwezigen kunnen meedoen met een speeddate of matchtest, wegdromen op de klanken van soul & jazzband Diona Fox & Her Ragdolls, kijken naar een sensuele salsademonstratie gecombineerd met romantische bachate, luisteren naar de romantische gedichten uit het boek ‘Brieven uit zee’ van Lilian Hoogendoorn, meelopen met de male/female rondleiding over ‘Sex & The Sea’, luisteren naar echte zeemannen en hun liefdesverhalen of wegduiken in een van de vele intieme hoekjes in het museum.

Aanmelden
Mannen en vrouwen die interesse hebben in een vriend(in) die werkt in de haven of op zee of die zelf werkzaam zijn in de maritieme sector kunnen zich aanmelden voor het evenement door een mail te sturen naar [email protected]. Graag hierin vermelden: naam, leeftijd, geslacht en geaardheid. Kosten evenement: €5,00 (inclusief entree, drankje en goodybag).

Meer… Maritiem Museum  

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten