VIDEO: Jan De Nul wint Zilveren Dolfijn in Cannes met bedrijfsfilm

Jan De Nul heeft een Zilveren Dolfijn gewonnen in de categorie Human Resources tijdens de Cannes Corporate Media & TV Awards. Zij hebben gewonnen met hun bedrijfsfilm #WEAREITA over het interne Imagine Think Act programma in, een film gemaakt door en voor eigen werknemers. Lees verder onder de video. 

Voor deze video deed Jan De Nul een beroep op eigen werknemers uit alle departementen die als echte ambassadeurs voor de camera vertellen over werken bij Jan De Nul Group. Geen acteurs of extern productiehuis dus, maar de échte mens achter de multinational Jan De Nul Group. Het is geen gewone bedrijfsfilm of boodschap van het management. De film brengt het enthousiasme en de energie die leven binnen het bedrijf.

Projectleiders, lassers, management, kapiteins, bemanningsleden, samen tonen ze dat Jan De Nul staat voor een geïntegreerd team met een gezamenlijk plan. Deze bedrijfscultuur van Jan De Nul Group heeft de naam: Imagine, Think, Act, of kortweg ITA. Dat is hoe Jan De Nul’ers hun projecten uitvoeren. Het gaat over communicatie, plannen en de zaken onder controle houden.

Het spontane resultaat is een no-nonsense weerspiegeling van de identiteit van Jan De Nul Group. “We mogen dan wel erg divers zijn, we hechten allemaal veel belang aan onze Imagine Think Act manier van werken. ITA is onze filosofie, onze cultuur, onze manier van werken,” vat Julie De Nul, bestuurslid van Jan De Nul Group, het programma samen.

Jan De Nul met Zilveren Dolfijn in Cannes. Foto, Jan De Nul.