Zeeuwse havens versterken internationaal imago

  • binnenland

Met ingang van 2015 zal het Zeeuwse havenmagazine Zeeland Ports News een nog breder en internationaler publiek aanspreken dankzij een vernieuwde redactionele formule en een meer eigentijdse vormgeving, aldus Henk de Haas, voorzitter van de Zeeland Port Promotion Council (ZPPC), de formele uitgever van Zeeland Ports News. Deze week kende ZPPC, de promotie- en netwerkorganisatie van en voor de Zeeuwse havengemeenschap, namelijk een meerjarig contract voor de vervaardiging van het magazine toe aan de Zeeuwse maritieme uitgeverij Yellow & Finch Publishers.
“ZPPC verstuurt Zeeland Ports News wereldwijd naar een groeiend aantal zakelijke relaties,” licht De Haas toe. “We signaleren ook dat het merendeel van de meer dan honderd leden tellende ZPPC-leden het blad in toenemende mate gebruikt om hun dienstverlening te promoten door nadruk te leggen op de gebundelde kracht van de Zeeuwse haveninfrastructuur. Om dit optimaal te ondersteunen gaan we zowel de redactionele als de grafische kwaliteit naar een hoger plan tillen met de expertise van Yellow & Finch Publishers.”

Het contract werd dinsdag 1 juli jongstleden in Terneuzen namens de ZPPC ondertekend door ZPPC-voorzitter, de heer Henk De Haas en ZPPC-secretaris, de heer Pepijn Nuijten, managing director van Multraship Towage & Salvage. Namens Yellow & Finch Publishers werd het contract ondertekend door CEO Charles van den Oosterkamp.

“We zijn zeer verheugd en trots met deze opdracht en zijn er van overtuigd dat wij de promotionele activiteiten van de ZPPC-leden effectief kunnen ondersteunen,” onderstreept Van den Oosterkamp. “We zijn er ontzettend trots op om als Zeeuws bedrijf een rol te kunnen spelen in het realiseren van de doelstellingen van ZPPC. We hebben een rijke ervaring in het uitgeven van maritieme publicaties, beschikken over een eigen team van native speaking redacteuren en onderhouden een internationaal relatienetwerk in de maritieme industrie. Ik ben ervan overtuigd dat we alle middelen en kennis in huis hebben om de kwaliteit te kunnen leveren die het Zeeuwse havenbedrijfsleven nodig heeft.”

NieuwBladYNF

 

Ondertekening van de nieuwe uitgeefovereenkomst voor het Zeeland Port News magazine. Van links naar rechts: Charles van den Oosterkamp, CEO Yellow & Finch Publishers; Henk de Haas, Chairman of the Zeeland Port Promotion Council (ZPPC); and Pepijn Nuijten, Managing Director of Multraship Towage & Salvage and ZPPC Secretary.

Uitgeverij Yellow & Finch Publishers, gevestigd in Vlissingen, is een familiebedrijf dat in 2004 werd opgericht. De maritieme uitgeverij is gespecialiseerd in het uitgeven van internationale maritieme vakbladen op het gebied van scheepsbouw, offshore, havens en superjachten. Een sterk groeiende dienstverlening van het bedrijf is het verlenen van gerichte ondersteuning bij produceren van maritieme periodieken en bij communicatieprojecten, zoals het Zeeland Port News magazine.

Meer… ZPPC 

Related news

List of related news articles