Jeffrey Groot bij Huisman.

#04 – Assumption is…

In deze aflevering praten Coco en Floor met Jeffrey Groot, R&D Engineer bij Allseas, over zijn eerste baan na zijn studie Bachelor of Science en Civiele techniek aan de TU Delft. Hij vertelt over hoe waanzinnig het is om aan boord van de Pioneering Spirit te werken en hoe het ‘leren’ in zijn werk gaat.

Jeffrey Groot bij Huisman.

Hij vertelt waar hij als eerste zijn geld aan uit heeft gegeven toen hij zijn eerste salaris ontving. En hoe komt hij aan de uitspraak ‘Assumption is the starter off all problems’? En je krijgt antwoord op de vraag hoe het is om twee weken aan boord van zo’n schip te zijn, wat er allemaal te doen is en waar de mooiste plekken zijn. En als afsluiter wordt de vacature: Inspecteur Gevaarlijke Stoffen & Milieu van Port of Amsterdam besproken.

View on Spotify.

Jeffrey Groot

Na 6 jaar gestudeerd te hebben aan de TU Delft, begon Jeffrey zijn carrère bij Allseas. In eerste instantie liep hij mee met ervaren mensen binnen het bedrijf en hielp hij waar het kon. Inmiddels is hij “lead” R&D Engineer en bezoekt hij zijn project op de Pioneering Spirit. Hij kan niet wachten om door te groeien binnen het bedrijf en uiteindelijk zelf de ervaren persoon binnen het bedrijf te zijn. Hoe heeft hij zijn eerste werkdag beleefd? je hoort het in de Podcast, of je kan het hier teruglezen!